Interesul pentru segmentul rezidențial, în creștere

De mai bine de doi ani, piața locuințelor a intrat într-un nou proces de creștere, iar interesul pentru tranzacții în acest segment s-a intensificat în prima jumătate a acestui an.

Ca o dovadă, s-a observat o creștere a numărului agențiilor imobiliare la nivel național, cu 28% din luna iunie a anului 2016 până în aceeași lună a anului curent. Astfel, în prezent, în România activează 3.508 agenții imobiliare, cele mai multe dintre acestea aflându-se în București. Ca pondere, numărul firmelor de profil a crescut cel mai mult în Constanța, cu 70% în ultimul an. Cu 37%, Brașovul se situează pe locul doi, urmat de Cluj-Napoca, Iași, București și Timișoara. La nivel național, capitala deține aproape o treime dintre agenții.

Un alt factor care sugerează creșterea interesului pentru segmentul rezidențial este evoluția prețurilor. Din luna decembrie a anului trecut până în prima jumătate din 2017, suma medie solicitată pentru apartamentele noi și vechi a crescut cu 6,7%. Cea mai mare creștere, de 10%, a avut loc în Cluj-Napoca, urmată de Iași, Timișoara, Constanța, Brașov cu 6,2% și București cu 5,4%.

Alte indicii ar fi creșterea nivelului de atractivitate ale anunțurilor imobiliare și reducerea duratei de încheiere a unei tranzacții imobiliare.

Sursa:  imobiliare.ro

Stadiul lucrarilor in septembrie 2016

Iata stadiul lucrarilor la inceputul lunii septembrie. Pentru blocul 3 suntem aproape de finalizarea termosistemului, iar la blocul 2 lucram intens la finisajele interioare, astfel incat in luna decembrie sa putem preda apartamentele noilor locatari.

Stadiul lucrarilor in iunie 2016

Pentru luna iunie am finalizat conform planului structura de rezistenta pentru blocurile 2 si 3. Pentru finalul lunii demaram lucrarile pentru montarea acoperisului. Pentru intrebari, nu ezitati sa contactati consultantii nostri de vanzari la showroom-ul House Residence.

 

Stadiul lucrarilor in mai 2016

Stadiul lucrarilor in mai 2016

Stadiul lucrarilor in februarie 2016

Stadiul lucrarilor in februarie 2016

Asa cum v-am promis la inceputul acestui proiect, suntem dedicati amenajarii unui spatiu pe care sa il poti numi intr-adevar acasa. In acest sens, House Residence demareaza lucrarile de constructie atat pentru Blocul 2, cat is pentru Blocul 3. Pentru mai multe informatii, te asteptam la biroul de vanzari pentru a programa o intalnire cu consultantii nostri de vanzari.

 

Stadiul lucrarilor in decembrie 2015

Stadiul lucrarilor Blocul 1

House Residence isi respecta promisiunea facuta de tine, fiind in termen cu stadiul lucrarilor in luna decembrie. Iti multumim pentru increderea acordata si te asteptam la biroul de vanzari pentru a programa o intalnire cu consultantii nostri de vanzari.

Stadiul lucrarilor in septembrie 2015

Semnarea primului antecontract

Astazi am semnat primul antecontract de vanzare – cumparare al unui apartament din cadrul complexului#houseresidence! Va multumim pentru incredere si abia asteptam sa-i cunoastem si pe ceilalti viitori proprietari ai apartamentelor noastre!

Turnarea fundatiilor

Orice inceput este frumos si promitator! Asa cum ne-am propus, ne apropiem de finalizarea fundatiei primului bloc House Residence! Lucram cu atentie si dedicare, pentru ca tu sa te poti bucura cat mai curand de noua ta locuinta!