Bun venit acasa!

House Residence este un complex rezidential gandit cu stil si spirit practic, pentru un stil de locuire relaxat si adaptat nevoilor tale!

 

Fundalul remarcabil creat de cadrul natural care delimiteaza complexul este completat de aspectul primitor al imobilelor si de functionalitatea ireprosabila a spatiilor comune.

 

Am gandit aceste locuinte avand ca prioritate confortul, siguranta si satisafactia ta. Indiferent daca sunteti un cuplu tanar in cautarea unei locuinte accesibile si moderne, sau o familie cu copii pentru care spatiile de joaca si linistea cartierului sunt primordiale, vom gasi intotdeauna apartamentul care sa va intampine cu caldura si firescul unui camin.

 

Indiferent de tipul de apartament pe care il vei alege, House Residence este locul in care vei petrece momente de calitate acasa!

De ce sa alegi House Residence?

1_000001-500x100

Noi construim aceste locuinte pentru ca voi sa le dati viata! Ne propunem sa va oferim mai mult decat un ansamblu de apartamente, cautand ca prin fiecare detaliu al constructiei sa atingem toate aspectele care tin de un stil de viata relaxat, modern si accesibil!

Arhitectura si constructie

House Residence este un ansamblu rezidential a carui constructie a pornit de la principiul simplu de a-ti oferi un spatiu de locuire curat, simplu si eficient impartit. Chiar daca esti adeptul stilului de amenajare minimalist sau traditional, aici vei gasi intotdeauna apartamentul in care sa iti implinesti visele!

 

Arhitectura imobilului respecta stilul local si se incadreaza perfect in peisajul Brasovului. Stilul simplu, curat, imbogatit de mixul de texturi (lemn, piatra, tencuiala granulata) si accentele naturale de culoare te vor convinge cu siguranta ca ansambul House Residence a fost conceput ca un spatiu intim, familial si primitor. Acoperisul de tip sarpanta confera constructiei un aer de „casa” boema, intreg proiectul avand ca scop crearea unei mici comunitati linistite si armonioase. Simbioza dintre functional si estetic, precum si detaliile care completeaza fatada (balcoane de tip frantuzesc la nivelul dormitoarelor, jardiniere cu flori pe fatadele laterale si balcoane de tip logie acoperite la bucatarii si livinguri) confera apartamentelor noastre un plus de sarm si spirit practic.

 

Proiectul este compus din 5 blocuri de tip vila cu trei nivele (P+II+mansarda), fiecare bloc avand doua scari cu cate 16 apartamente – respectiv 4 pe fiecare nivel. Din dorinta de a-ti garanta intimitatea si siguranta in cadrul complexului, imobilele sunt separate de cai de acces distincte si spatii verzi. De asemenea, copii au si ei un spatiu de joaca dedicat, pentru ca stim cat de important este sa ii vezi crescand si bucurandu-se de lucruri simple!

 

Amplasat intr-o zona rezidentiala recent amenajata, complexul este imprejmuit si ofera atat siguranta pe care ti-o doresti, dar si linistea completata de un peisaj primitor. Accesul se face prin strada Ioan Socec, iar apartamentele vor detine cate un loc de parcare cu titlu de proprietate inclus in pretul de vanzare, pentru a elimina astfel problema parcarii cu care se confrunta de obicei rezidentele urbane.

Suprafata locuintelor

Compartimentarea si orientarea apartamentelor au fost gandite armonios, permitandu-ti sa beneficiezi de tot confortul pe care ti-l doresti!

Garsoniere:

38 – 48 mp

Apartamente 2 camere:

54 – 62 mp

Apartamente 3 camere:

81 mp

Numar total apartamente: 160

Garsoniere – 30

2 Camere – 110

3 Camere – 20

4 Camere – se pot executa la cerere