Proiectul
House Residence Tractorul

Acasa e perfect! Astfel s-au convins si clientii nostri care s-au mutat in ansamblul House Residence, un cartier conceput si creat ca un spatiu intim, familiar si primitor. “Cum ai intrat in cartier stii ca ai ajuns acasa, un loc linistit unde te regasesti”, “Aici ma odihnesc, simt ca este acasa”, “Nu as alege in alta parte”, “A fost alegerea ideala pentru mine, nu am stat pe ganduri”, sunt doar cateva franturi din ceea ce spun clientii nostri despre House Residence. Un ansamblu cu 160 de apartamente dispuse in cinci blocuri tip vila, realizat in 3 ani de zile si predat “la cheie”, cu toate facilitatile amenajate si functionale: multe spatii verzi, loc de joaca pentru copii si spatiu de socializare pentru cei mari, iluminat, drum de acces pavat, locuri de parcare, trotuare si alei.

Un stil de locuire relaxat

Arhitectura imobilului respecta stilul local si se incadreaza perfect in peisajul Brasovului. Se caracterizeaza printr-un stil simplu, curat, imbogatit de mixul de texturi (lemn, piatra, tencuiala granulata) si accentele naturale de culoare. Simbioza dintre functional si estetic, precum si detaliile care completeaza fatada, atentia acordata finisajelor, materialele de calitate pe care le-am folosit, confera apartamentelor noastre un plus de sarm si spirit practic. Compartimentarea și orientarea apartamentelor noastre au fost gândite astfel incat, acum, cei care s-au mutat in ele beneficiaza de tot confortul pe care si l-au dorit.  La House Residence Tractorul au ales un stil de locuire relaxat, adaptat nevoilor fiecaruia.

Comunitatea House Residence

Cand am proiectat ansamblul House Residence in Tractorul, ne-am gandit la un concept de „casa” boema, intreg proiectul avand ca scop crearea unei mici comunitati linistite si armonioase. Si am reusit! La House Residence Tractorul am construit mai mult decat un ansamblu de locuinte, am creat o comunitate. O comunitate de oameni frumosi, impreuna cu care am petrecut momente deosebite