aproape de natură, dar lângă facilitățile orașului

Este o oportunitate să fim primii care construiesc aici, House Residence 2 fiind primul complex rezidențial din zona Dârste Noua Brașov. Calea București nr.254: un loc în care să vă simțiti aproape de natură, fără să fiți deconectați de facilitățile orașului.

House Residence 2 le îmbină perfect. Cu acces la DN1 și șoseaua de centură, aproape de centrele comerciale (Metro, Jumbo, Decathlon, Carrefour), cu facilități educaționale și cu spații de agrement în imediata apropiere (pădure, parc Aventura, parcul și lacul Noua, Grădina Zoologica, terenuri de tenis), este locul ideal ca să rămâi aproape de tot ceea contează.

Facilități

Complexul rezidențial este îngrădit și prevăzut cu barieră pentru acces. În plus, am adăugat și rampă de acces pentru fiecare scară.

Acces rapid către stația de autobuz (liniile 17, 17b, 21 și 35), proximitate față de Gara Dârste, dar și față de Șoseaua de Centrură Brașov și DN1.

Acces rapid către Școala Generală nr. 29, Grădinița nr. 21 și Creșa nr. 3

Spații verzi generoase pe terasa ansamblulu rezidențial, dar și în proximitatea acestuia. La toate acestea, se adaugă panorama spectaculoasă spre Munții Piatra Mare.

Proximitate față de Metro, Selgros, Jumbo, Decathlon, Carrefour, Kaufland și Lidl.

Fiind poziționat foarte aproape de natură, ansamblul rezidențial House Residence este un punct de plecare foarte bun pentru drumeții pe munte (Bunloc, Canionul 7 Scări, zona de Agrement a Lacului Noua). În plus, ești la o aruncătură de băț față de Grădina Zoologică Brașov, Parc Aventura Brașov și zona terenurilor de tenis.

Dacă însă preferi un loc de joacă pentru copii, poți opta pentru locul de joacă din interiorul complexului.