Prezentare proiect

Ne aflăm la cel de-al treilea proiect în Brașov și ne-am prospus să construim locuințe rezistente pentru cei care își doresc să fie aproape de natură, dar să rămână conectați la facilitățile orașului.

House Residence 2 va cuprinde 155 de apartamente, spații comerciale la parter, subsol cu locuri de parcare și locuri de depozitare, locuri de parcare supraterane, spații verzi și un loc de joacă pentru copii. Viitorii proprietari ai House Residence 2, locatari sau investitori, vor putea alege din mai multe tipuri de compartimentări (garsoniere, aparamente cu 2, 3 și 4 camere).

Localizare

House Residence 2 este primul proiect din zona Dârste – Noua Brașov (Calea București 254) și este atât de bine amplasat, încat ne întrebam cum de nu ne-am gândit mai devreme să îl dezvoltăm! Am intuit potențialul zonei de a oferi ceea ce ne dorim cu toții astăzi: SĂNĂTATE și TIMP. Pur și simplu RESPIRI NATURA (foarte aproape de padure), în timp ce EȘTI CONECTAT LA  tot ce înseamnă ORAȘ.

Când alegi să locuiești în House Residence 2, alegi să AI TOTUL MAI APROAPE DE TINE: acces facil către București, Șoseaua de Centură și Centrul Brașovului, conexiuni directe cu cele mai bune zone de agrement și petrecere a timpului liber din Brașov, precum și acces rapid către școală, grădinițe și marile centre comerciale ale orașului. Iar acestea sunt doar o mică parte din facilitățile ansamblului!

Avantaje

Am creat special pentru tine 3 spații verzi de socializare la etajele 4 și 6, însumând aproximativ 1090 mp. Atât panorama către munte și oraș, dar și aerul curat vor fi nelipsite unor seri în familie sau cu prietenii.

Am ales solutia incalzirii in pardoseala – solutia ideala atat din punct de vedere tehnic, estetic, cat si al confortului Ambiental.

Fiind un proiect conectat la realitatea cotidiană, am ales instalarea unui punct de reîncărcare smart pentru automobilele electrice.

Poziționarea este una excelentă – fie că ne referim la proximitatea față de natură, fie la distanța foarte scurtă față de cele mai multe noduri principale de transport din oraș.

Apartamentele sunt ideale pentru toate nevoile: și pentru familii cu copii, și pentru cupluri tinere, și pentru studenți sau persoane care își doresc să locuiască singure. Totodată poate fi locul perfect pentru vacanțe sau dacă îți dorești să investești.

Toate apartamentele sunt prevăzute cu terase sau logii, dar și locuri de depozitare foarte practice. În plus, la subsol există locuri de parcare subterane și spații de depozitarea bicicletelor și a schiurilor.

Toate apartamentele au ferestre largi, spații vitrate mari, sunt luminoase, însorite, și au vedere spre munți și păduri.

Oferim promptitudine în constatarea și remedierea deficiențelor în perioada de Garanție. În plus, vă ținem constant la curent cu stadiul lucrărilor.

Cei 13 ani de experiență, având proiecte rezidențiale locale House Residence 1 (160 de apartamente construite și vândute) și Belveo – Apartamente High End care au confirmat cât de mult contează personalizarea spațiului. De aceea, în faza de proiect, poți să-ți alegi gresia și faianța, nuanța ușilor și a parchetului sau chiar să renunți la un perete.

Apartamentele pot fi achiziționate în trei moduri: prin programul Prima Casă sau prin credit ipotecar, în trei tranșe sau plata integrală.

Dotări și finisaje – Instalațiile termice

Alegerea instalațiilor termice este foarte importantă, pentru că acestea trebuie să reunească trei calități esențiale: durata de viață ridicată, exploatare facilă și economică și, nu în ultimul rând, un aspect exterior elegant. Am ales soluția încălzirii în pardoseală – soluția ideală atât din punct de vedere tehnic, estetic, cât și al confortului Ambiental.

Fără țevi inestetice și radiatoare la vedere, fără probleme în aranjarea mobilei, doar un spațiu simplu și elegant pe care nimic nu te va împiedica să îl amenajezi așa cum îți dorești!