Prezentare proiect

Ne aflam la cel de-al doilea proiect in Brasov si ne-am prospus sa construim locuinte rezistente pentru cei care isi doresc sa fie aproape de natura, dar sa ramana conectati la facilitatile orasului. House Residence 2 va cuprinde 240 de apartamente, subsol cu locuri de parcare si locuri de depozitare, locuri de parcare supraterane, spatii verzi si un loc de joaca pentru copii. Viitorii proprietari ai House Residence 2, locatari sau investitori, vor putea alege din mai multe tipuri de compartimentari (garsoniere, aparamente cu 2, 3 si 4 camere). Fiecare apartament este proiectat ca sa permita vederea la munte si padure, fiind prevazut cu ferestre largi si terasa sau logie. Spatiile de depozitare si locul de parcare supra sau subteran, sunt disponibile fiecarui apartament. Lucrarile vor incepe in iunie 2018, iar proiectul va cuprinde 3 etape de predare, prima fiind in noiembrie 2019.

Localizare

House Residence 2 este primul proiect din zona Darste – Noua Brasov (Calea Bucuresti 254) si este atat de bine amplasat incat ne intrebam cum de nu ne-am gandit mai devreme sa il cream! Am intuit potentialul zonei de a oferi ceea ce ne dorim cu totii astazi: SANATATE si TIMP. Pur si simplu RESPIRI NATURA (foarte aproape de padure), in timp ce ESTI CONECTAT LA tot ce inseamna ORAS. Cand alegi sa locuiesti in House Residence 2, alegi sa AI TOTUL MAI APROAPE DE TINE: acces facil catre Bucuresti, Soseaua de Centura si Centrul Brasovului, conexiuni directe cu cele mai bune zone de agrement si petrecere a timpului liber din Brasov, precum si acces rapid catre scoala, gradinite si marile centre comerciale ale orasului. Iar acestea sunt doar o mica parte din facilitatile ansamblului!

Avantaje

Compartimentare variată

Apartamentele sunt ideale pentru toate nevoile: și pentru familii cu copii, și pentru cupluri tinere, și pentru studenți sau persoane care își doresc să locuiască singure. Totodată poate fi locul perfect pentru vacanțe sau dacă îți dorești să investești.

Funcționalitate în prim plan

Toate apartamentele sunt prevăzute cu terase sau logii, dar și locuri de depozitare foarte practice. În plus, la subsol există locuri de parcare subterane și spații de depozitarea bicicletelor și a schiurilor.

Luminozitate & panoramă de vis

Toate apartamentele au ferestre largi, spații vitrate mari, sunt luminoase, însorite, și au vedere spre munți și păduri.

Transparență & Promptitudine

Oferim promptitudine în constatarea și remedierea deficiențelor în perioada de Garanție. În plus, vă ținem constant la curent cu stadiul lucrărilor.

Experiență

Cei 13 ani de experiență și proiectul House Residence 1 (160 de apartamente construite și vândute) ne-au confirmat cât de mult contează personalizarea spațiului. De aceea, în faza de proiect, poți să-ți alegi gresia și faianța, nuanța ușilor și a parchetului sau chiar să renunți la un perete.

Flexibilitate la achiziție

Apartamentele pot fi achiziționate în trei moduri: prin programul Prima Casă sau prin credit ipotecar, în trei tranșe sau plata integrală.

Dotări și finisaje

Fiecare construcție este unica si trebuie să satisfacă un ansamblu de condiții tehnice, arhitecturale si economice pentru a fi durabila in timp, stabila, estetica si practica. Din dorinta de a executa o constructie satisfacatoare din toate punctele de vedere am angrenat in acest proiect o echipa de arhitecti, proiectanti si constructori care sa realizeze mixul perfect intre solutia tehnica, viziunea arhitecturala si materialele folosite. Am reusit astfel sa cream un concept caracterizat prin rezistenta, calitate, stil si confort.